Crimă la Piatra-Olt: Și-a UCIS partenera de viață cu securea

Un bărbat din orașul Piatra-Olt a ajuns criminal după ce aseară și-a ucis partenera de viață cu lovituri cu securea în cap.

Aseară, 9 ianuarie, o femeie și-a găsit sfârșitul în locuința concubinului său din orașul Piatra-Olt, strada Victoriei, fiind lovită de bărbat cu securea în zona capului. La fața locului s-a deplasat o echipa complexă de cercetare din cadrul Serviciului Investigații Criminale Olt și Serviciului Criminalistic Olt pentru a efectua cercetarea la fața locului sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

,,Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Piatra-Olt, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, ar fi lovit-o cu o secure în zona capului pe concubina sa, respectiv o femeie, în vârstă de 42 de ani, din comuna Pârșcoveni, județul Olt. În urma evenimentului, femeia a decedat, iar trupul acesteia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.,, declară Cladiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de tânărul de 34 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat astăzi Tribunalului Olt, cu propuneri legale.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list