ACTIVITATEA DE PREMIERE A CÂȘTIGĂTORILOR CONCURSULUI DE CREAȚIE „MESAJUL MEU ANTIVIOLENȚĂ"

La data de 19 iunie a.c., în baza campaniei dedicată conștientizării consecințelor asociate violenței în mediul școlar și consumului ilicit de droguri ,Ia atitudine! Spune STOP violenței și consumului ilicit de droguri, polițiștii Biroului Siguranța Școlară și cei ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminaliții, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au organizat o activitatea de premiere a câștigătorilor concursului de creație „MESAJUL MEU ANTIVIOLENȚĂ".

În urma activității de votare a logo-urilor și sloganelor, au reieșit următoarele rezultate:
* LOCUL I: Liceul Teoretic „Mihai Viteazul" Caracal și Școala Gimnazială Poboran Slatina;
* LOCUL II: Liceul Tehnologic Crâmpoia și Colegiul Național Ion Minulescu Slatina;
* LOCUL III: Liceul Teoretic „Mihai Viteazul" Caracal și Colegiul Național Ion Minulescu Slatina.

La concurs au participat 307 elevi din 62 de unități de învățământ din județul Olt,
concursul fiind organizat la nivelul claselor de gimnaziu și liceu.

Activitatea a avut drept scop, pe de o parte, recompensarea elevilor implicați în concursul de creație, iar pe de altă parte, încurajarea acestora de a adopta un stil de viață și un comportament lipsit de orice fel de manifestări de violență școlară.

La activitatea de premiere au participat reprezentanții instituțiilor partenere, respectiv conducerea Inspectoratului Școlar Județean Olt, Direcței Județeane pentru Sport și Tineret Olt, Consiliului Județean Olt și Centrului Județean de Resurse și de Asistență Educațională Olt, reprezentanți ai Consiliului Județean al Elevilor Olt și conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Siguranța elevilor și a personalului didactic în incinta unităților de învățământ preuniversitar și în zona adiacentă a acestora constituie una din condițiile fundamentale pentru organizarea unui proces educațional de calitate.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list