Bătăușul din Parcul Tineretului a devenit criminal: una dintre victime a decedat

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Slatina, s-a transformat din bătăuș în criminal, după ce una dintre victimele agresate săptămâna trecută, în noaptea de 18 iunie, în Parcul Tineretului, a decedat la spital. El a fost reținut pe 20 iunie și se află ăn arest preventiv.

Un bărbat a ajuns inconștient la SJU Slatina și transferta în comă la SCU Craiova, iar un altul a refuzat internarea, însă a ajuns ulterior tot în comă la Spitalul Clinic de Urgență Craiova, după ce au fost agresați de un slătinean în Parcul Tineretului, săptămâna trecută, 18 iunie, în jurul orei 00:10.

VIDEO/ Slătinean băut a bătut în Parcul Tineretului doi bărbați. Pe unul l-a lăsat inconștient | Realitatea Oltului

,,Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 35 de ani, din municipiul Slatina, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, ar fi agresat fizic doi bărbați de 50 și 51 de ani. În urma evenimentului, bărbatul de 50 de ani a rămas inconștient și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar apoi a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale. În urma probatoriului administrat, la data de 20 iunie 2024, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și vătămare corporală,, declară Cosmin Lupu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Agresorul se află în prezent în arest preventiv, iar acum va fi acuzat și de omor, după ce una dintre victime a decedat.

Bărbatul de 50 de ani rămas inconștient, transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina și apoi transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova a ieşit din comă, iar starea lui este stabilă. În schimb, bărbatul în vârstă de 51 de ani, care iniţial a refuzat transportul la spital, ajuns acasă a intrat în comă și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, unde a decedat.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list