Cercetări pentru tentativă de omor și ordin de protecție în cazul fetiței căzute de la etajul 4 al unui bloc din Balș

Cazul fetiței de 6 ani care a căzut ieri de la etajul 4 al unui bloc din orașul Balș în timp ce părinții se certau a ajuns în atenția oamenilor legii. Se fac cercetări penale sub aspectul infracțiunii de tentativă de omor și a fost instituit ordin de protecție.

O fetiță a căzut de la etajul 4 la Balș, în timp ce părinții se certau | Realitatea Oltului

O copilă de 6 ani, din orașul Balș, a ajuns ieri la spital în stare gravă, cu organele interne afectate, după ce a căzut de la etajul unui bloc situat pe strada Nicolae Bălcescu. Cazul a ajuns în atenția poliției.

,,Pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au condus la sediul poliței mai multe persoane pentru audieri. De asemenea, în cauză, polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile. După administrarea probatoriului, dosarul penal a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș, cu propunere de declinare a competenței către Parchetul de la lângă Tribunalul Olt, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.,, declară Cosmin Lupu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea măsurilor legale.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list