Corăbian fără permis și cu viteză de 107km/h, urmărit de poliție. A intrat cu mașina-n câmp și a fugit

Un tânăr corăbian prins de oamenii legii la volanul unei mașini pe care o conducea cu viteză fără a deține permis a încercat să scape de poliție, fugind cu mașina. A pierdut controlul volanului și a ajuns pe câmp, unde și-a continuat fuga pe jos.

Aseară, 26 iunie, în jurul orei 18.45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au urmărit un vitezoman care a încercat să scape fugind. Acesta nu a oprit la semnalul regulamentar, deplasându-se pe Drumul Național 54, în localitatea Vișina, cu viteza de 107 km/h, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 50 de km/h.

,,Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, până în intersecția Drumului Național 54 cu strada General Praporgescu, unde acesta ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat pe un teren agricol. În urma evenimentului, conducătorul auto a părăsit autoturismul și s-a sustras. La scurt timp, acesta a fost identificat ca fiind un tânăr, de 21 de ani, din orașul Corabia. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list