De azi, Trenurile Soarelui circulă spre litoral și Deltă

Programul „Trenurile Soarelui" începe astăzi, 14 iunie și va fi derulat de CFR până pe 8 septembrie. Acestea care vor duce turiştii din toată ţara către litoralul Mării Negre, dar şi spre Delta Dunării

CFR Călători oferă trenuri directe dinspre 14 mari oraşe din România, între care Arad, Timişoara, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Braşov, Suceava, Iaşi, dar asigură şi conexiuni rapide din Gara Bucureşti Nord prin intermediul trenurilor care circulă la una-două ore pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa şi retur. Timp de 3 luni, 30 de trenuri directe (15 dus şi 15 întors, inclusiv ramurile aferente), din care 14 trenuri (7 dus şi 7 întors) au ca destinaţie sau punct de plecare Mangalia, cel mai sudic oraş al României.

36 de trenuri (18 dus şi 18 întors) asigură legătura Capitalei cu litoralul românesc al Mării Negre şi retur: 15 perechi din Gara Bucureşti Nord (din care 9 perechi trec şi prin Bucureşti Băneasa), două perechi numai din Gara Bucureşti Băneasa şi o pereche din Gara Bucureşti Obor.

Pentru călătoria spre Delta Dunării, din 15 iunie există trenuri care asigură zilnic legătura directă Bucureşti Nord – Tulcea şi retur pe întreaga durată a sezonului. De asemenea, în Medgidia va fi asigurată zilnic conexiunea spre Tulcea şi retur cu trenuri dinspre Bucureşti sau Constanţa.

În perioada programului estival de transport, pe traseul Constanţa – Mangalia, turiştii aflaţi pe litoralul românesc pot călători între staţiunile de pe litoral cu trenurile Regio ale CFR Călători.

Călătorii pot beneficia de 10% reducere din tariful de transport la cumpărarea unui bilet cu oferta dus-întors; o reducere de până la 10% din tariful de transport la cumpărarea cu anticipaţie, 25% la cumpărarea în baza cardului TrenPlus.

Elevii din România beneficiază de gratuitate, iar studenţii de 90% reducere la călătoria în vagoanele clasa a 2-a.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list