Fabrica de vagoane de la Caracal și-a extins activitatea. Primarul Doldurea: Investițiile înseamnă dezvoltarea orașului și prosperitate pentru comunitatea noastră

Una dintre cele mai vechi și mai mari firme din Caracal, cu peste o jumătate de secol de existență, fabrica de vagoane a inaugurat astăzi un nou atelier. La extinderea activității a fost prezent și primarul municipiului, Ipn Doldurea.

Fabrica ROMVAG Caracal și-a extins activitatea prin înființarea unui atelier de montare osii. Prezent la inaugurare, Ion Doldurea, primarul Municipiului Caracal, și-a exprimat convingerea că acest demers este menit să genereze noi locuri de muncă pentru locuitorii orașului.

#td_uid_1_666bfa1cf17ac .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/qvEFzK9) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_666bfa1cf17ac .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/Uvro47T) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_666bfa1cf17ac .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/AqPK31b) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_666bfa1cf17ac .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/1QjU02h) 0 0 no-repeat; }

"Una din prioritățile mandatului meu este de a crea oportunități pentru a atrage investitori în Caracal. Investițiile înseamnă dezvoltarea orașului și prosperitate pentru comunitatea noastră. Provocarea noastră nu este atât legată de lipsa locurilor de muncă, pentru că există locuri de muncă în Caracal, ci mai degrabă de domeniile în care există cerere de forță de muncă și nivelul de salarizare. Prin dezvoltarea de noi capacități industriale vom asigura premise pentru îmbunătățirea calității vieții și siguranța locului de muncă pentru locuitorii orașului", a declarat Ion Doldurea, primarul Municipiului Caracal.

Fabrica a scos la concurs pentru angajare în ultimii doi ani sute de locuri de muncă ceea ce face ca, pentru Caracal, aceasta să fie un model de investiție benefică pentru comunitate.

Compania a fost preluată, în urmă cu câțiva ani, de firma americană The Greenbrier Companie.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list