FOTO/ Accident aseară la Vișina. Trei persoane au ajuns la spital

Aseară, 13 iunie, în jurul orei 21:30, la intersecția Drumului Național 54 cu Drumul Județean 604, în afara localității Vișina, a avut loc un eveniment rutier. Trei persoane au ajuns la spital.

Două autoturisme au fost implicate aseară într-un accident rutier, soldat cu victime, la Vișina. Un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără în vârstă de 34 de ani, din municipiul Timișoara, județul Timiș.

#td_uid_1_666bfca78cc8a .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/wx8TPdW) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_666bfca78cc8a .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/yc8xGNh) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_666bfca78cc8a .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/vRgbOmU) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_666bfca78cc8a .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/LRYGZMP) 0 0 no-repeat; }

,,În urma evenimentului rutier, tânăra de 35 de ani și alte două persoane, pasagere în autoturismul condus de aceasta, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul municipal Caracal. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.,, arată IPj Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list