Înscrieri la Postliceala Sanitară de Stat Slatina. 168 de locuri FĂRĂ TAXĂ

Singura școală de stat sanitară din județul Olt și totodată și singura fără taxe- Școala Sanitară Postliceală din Slatina se află în plin calendar de înscrieri pentru anul școlar 2024- 2025. Locurile sunt la cursuri de zi, fără taxă. Instituția le oferă cursanților posibilitatea de a efectua stagii de practică în străinătate, iar candidații pot să aibă sau nu diploma de Bacalaureat în momentul înscrierii.

Școala Postliceală Sanitară de Stat Slatina pregătește viitorii asistenți generaliști, de farmacie, de balneofiziokinetoterapie și recuperare (durata studiilor- 3 ani), precum și în calificări foarte căutate-  cosmetician și tehnician maseur, cu durata cursurilor de doi ani de zile. În viitorul an școlar, postliceala de stat și-a propus să curseze 168 de persoane, cuprinse în 6 clase.

Oferta cuprinde pe lângă predarea noțiunilor teoretice și efectuarea de stagii de practică de o lună de zile în Spania și Italia pentru asistenții medicali generaliști anii I, II și III. De asemenea, unitatea de învățământ areîncheiate parteneriate pentru desfășurarea sagiului practic cu: Spitalul județean de urgență Slatina, Spitalul orășenesc Drăgășani, Centrul de transfuzii Slatina, Direcția de sănătate publică, C.M.I Dr. Popa Cătălina -Valea Mare, Cabinetul școlar Școala Gimnazială ,,Constantin Brâncoveanu", Cabinetul școlar Școala Gimnazială Nr. 5 și Farmaciile ,,Elliana", ,,Diana" și ,,Iris".

Înscrierea se face cu sau fără diplomă de Bacalaureat, în perioada 3 iunie- 30 august, la sediul din str. Ecaterina Teodoroiu, corp C Liceul Metalurgic Slatina.

Școala Postliceală Sanitară de Stat Slatina a fost fondată în anul 1991.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list