Nicușor Rada a preluat mandatul de primar al orașului Piatra-Olt. Echipa PSD are 13 consilieri locali

Câștigător al alegerilor locale din 9 iunie al unui nou mandat de primar al orașului Drăgănești-Olt, Nicușor Rada a primit astăzi validarea oficială. Echipa sa social-democrată va avea în consiliul local o majoritate covârșitoare.

Nicușor Rada și consilierii social-democrați din Pitra-Olt au preluat astăzi mandatele câștigate în urma alegerilor din 9 iunie.
,,Votul dumneavoastră ne-a oferit o încredere majoră, care s-a concretizat într-o echipă puternică și unită, formată din 13 consilieri, dintr-un total de 15 posibili. Această majoritate covârșitoare ne permite să lucrăm dedicat pentru a continua dezvoltarea orașului nostru. Vă mulțumim, încă o dată, pentru susținerea oferită și ne reafirmăm angajamentul, pe care îl privim cu cea mai mare responsabilitate, de a investi în fiecare colț al comunității noastre. Împreună, vom continua să construim un viitor mai bun pentru toți cetățenii din Piatra-Olt,, transmite primarul.
Primarul Nicușor Rada a fost reconfirmat edil al urbei cu 88% din voturile valabil exprimate de alegători, în timp ce consilierii locali PSD au fost votați de 85% dintre alegători.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list