Polițist MORT într-un accident rutier produs la Izbiceni

Ajutorul șefului Postului de Poliție Izbiceni, un tânăr de 25 de ani, a decedat în noaptea de luni spre marți într-un accident rutier produs pe raza localității. Acesta se afla în calitate de pasager într-una dintre mașinile implicate în evenimentul rutier.

Luni seara, în jurul orei 23:55, pe Drumul Județean 642, în comuna Izbiceni, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei șoferițe și decesul pasagerului din mașina condusă de aceasta.

,,Polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Izbiceni, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 19 ani, din comuna Gârcov. În urma evenimentului rutier, tânăra de 19 ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar un tânăr de 25 de ani, pasager în autoturismul condus de aceasta, a decedat. Conducătorul auto de 27 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar tinerei i-au fost prelevate mostre biologice la unitatea spitalicească, întrucât nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, din cauza stării de sănătate,, arată IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list