Sărbători ale localităților, organizate de Rusalii în Olt, sub supravegherea jandarmilor

Mai multe administrații locale din județul Olt organizează manifestări cultural-artistice în perioada minivacanței de Rusalii. Pentru buna desfășurare, fătă inciddente, jandarmii vor fi cu ochii-n patru.

În perioada 22-24 iunie a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt vor desfășura misiuni specifice pe linia menținerii unui climat de siguranță pentru cetățeni, precum și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice pe timpul manifestărilor religioase și cultural-artistice prilejuite de sărbătorirea Rusaliilor Ortodoxe, evenimente ce se desfășoară în localitățile Morunglav, Șopârlița, Sprâncenata, Dobroteasa, Ghimpețeni și Caracal. Totodată, vor acționa în sprijin și efective ale Grupării de Jandarmi Mobile Craiova pentru a asigura buna desfășurare a bâlciului anual din localitatea Strejești și a manifestărilor cultural-artistice din localitățile Ipotești, Voineasa și Osica de Sus.

Pentru ca manifestările să se desfășoare în siguranță, IJJ Olt recomandă participanților:

  • să respecte indicațiile organizatorilor și ale oamenilor legii, indicații menite să-i protejeze;
  • să evite implicarea în activități sau în acțiuni de natură să tulbure buna desfășurare a evenimentului;
  • să manifeste atenție sporită asupra modului de păstrare a bunurilor proprii în zonele aglomerate;
  • să respecte prevederile legale privind desfășurarea activităților de picnic, precum și depunerea deşeurilor doar în locurile special amenajate pentru a nu dăuna mediului înconjurător.

,,Prezența sporită a jandarmilor este menită să contribuie la siguranța cetățenilor, astfel că, în cazul în care sunteți martorii unor fapte antisociale, solicitați ajutorul celui mai apropiat echipaj de jandarmi sau apelați numărul unic de urgență 112,, transmite IJJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list