Slătineanca Bianca Toma a câștigat Trofeul la Paleta de Argint. Izabela Paștină a secondat-o

După ce au câștigat proba pe echipe în cadrul competiției Paleta de Argint, CSM Slatina și LPS Slatina urcă pe podium și la proba de simplu. Bianca Toma a câștigat trofeul, iar Izabela Paștină s-a clasat pe poziția a doua.

Tenismenele de la LPS Slatina și CSM Slatina, campioane și vicecampioane la „Paleta de Argint" | Realitatea Oltului

Viitorii campioni din tenisul de masă românesc s-au întâlnit la Buzău, între 20-24 iunie, la Paleta de Argint. Sportivii cluburilor din țară au jucat în probele individuale și pe echipe pentru medalii și trofeul competiției, unul special cu o istorie începută la prima ediție din 1970.

Dacă la proba pe echipe slătinencele sunt campioane, dar și vicecampioane, prin: LPS Slatina I -locul I (Sofia Siia, Izabela Pastina, Florentina Ceaușescu, Florentina Alexandru) și CSM Slatina- locul II (Bianca Toma, Anastasia Macau, Sofia Ivan). Și la proba individuală la feminin slătinencele au urcat pe cele mai înalte trepte ale podiumului.

Campioana Bianca Toma alături de antrenoarea Gabriela Cutudi

,,Bianca Toma și Vladimir Filimon Romanescu sunt marii câștigători ai finalelor de simplu și sportivii care au ridicat trofeul probei la Paleta de Argint!  La Buzău, fetele și băieții s-au bucurat la masa de joc de-a lungul zilelor de concurs, din faza grupelor și până în rundele finale, și au servit pentru a fi pe podiumul competiției naționale de tradiție!,, anunță FRTM.

Podium simplu feminin

  1. Bianca Toma – CSM Slatina
  2. Izabela Pastina – LPS Slatina
  3. Alexandra Ilie – CSO Voluntari
  4. Diana Burlacu – CSM Buzău


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list