Societăți din Radomirești, prinse cu lemne netrecute în acte. Plata ilegalității este de 128.000 de lei

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea, au finalizat în perioada 11-13 iunie activitățile de control pe linie de verificare a respectării normelor legale privind depozitarea și comercializarea materialului lemnos la două societăți comerciale din localitatea Radomirești, județul Olt. Pentru neregulile depistate, patronii au pierdut circa 128.000 de lei- amendă și valoarea lemnului confiscat scriptic.

Diferență de cantitate de material lemnos în depozite și acte au depistat oamenii legii la două societăți de profil din comuna Radomirești. La una dintre ele, exista diferența de 368,58 metri cubi de material lemnos între stocurile scriptice, înregistrate în aplicația SUMAL și stocurile faptice, inventariate la data efectuării controlului, în timp ce la cealaltă exista diferența de 3,75 metri cubi de material lemnos.
Potrivit IPJ Olt, prima societate comercială a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 25.000 de lei și, ca măsură complementară, a fost dispusă confiscarea valorică a celor 368,58 metri cubi de material lemnos, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei. A doua a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei și, ca măsură complementară, a fost dispusă confiscarea valorică a celor 3,75 metri cubi de material lemnos, în valoare totală de aproximativ 1.050 de lei.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list