Șofer urmărit pe străzile din Drăgănești-Olt. Era băut bine și a refuzat prelevarea de mostre biologice

Un alt șofer oltean a fost dat de gol în fața oamenilor legii de mirosul de alcool și comportamentul suspect. Acesta a fost depistat aseară pe strada Dudești, din orașul Drăgănești-Olt, refuzând să oprească la semnalul polițiștilor, dar și să-i fie recoltate probe biologice după ce etilotestul a indicat un consum mare de alcool.

Polițiștii orașului Drăgănești-Olt au pornit aseară în urmărirea unui șofer pe străzile urbei. Autoturismul a fost oprit în pădurea Comăneasca, oamenii legii aflând imediat ce au dat ochii cu șoferul care era cauza fugii.

,,La volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 46 de ani, din orașul Drăgănești-Olt. Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat transportul la o unitate spitalicească în vederea prelevării mostrelor biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.,, arată IPJ Olt.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list