Stănescu exclude varianta susținerii de către PSD la prezidențiale a unui candidat independent

Conducerea PSD s-a reunit astăzi  pentru a discuta strategia partidului în perspectiva alegerilor parlamentare și prezidențiale. Dacă președintele Marcel Ciolacu a declarat că nu va exista un candidat comun PSD-PNL la prezidențiale, secretarul general Paul Stănescu a exclus varianta susțineri unui candidat independent.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și-a anunțat astăzi colegii la reuniunea partidului că nu susține un candidat comun PSD-PNL la prezidențiale și că nu va fi candidatul partidului dac alegerile vor avea loc în septembrie. Zvonurile potrivit cărora PSD ar putea să susțină candidatura independentă a lui Mircea Geoană cu varianta Ciolacu premier au fost infirmate de către senatorul de Olt Paul Stănescu, secretar general al PSD, care a declarat că exclude varianta unui candidat independent susținut de partidul său și că PSD va avea propriul candidat.

„Nu este doar părerea mea, ci și a multor colegi cu care stau de vorbă. Partidul Social Democrat va avea un candidat la funcția prezidențială un membru al Partidului Social Democrat (…) Eu exclud lucru acesta (n.r.- candidat independent susținut de partid), eu ca secretar general și ca membru al partidului exclud lucrul acesta", a transmis liderul PSD.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list