46 de accidente grave soldate cu 14 morți pe drumurile Oltului. Peste 21.100 amenzi în trafic

Numeroase acțiuni organizate în trafic pe drumurile Oltului, peste 21.100 de amenzi aplicate șoferilor indisciplinați, dar și 46 de accidente grave este bilanțul rutier înregistrat la nivel de județ în prima jumătate a acestui an.

FOTO-VIDEO/Accident mortal pe Centura Caracal: Mașina răsturnată a luat foc, șoferul găsit CARBONIZAT | Realitatea Oltului

Tânăr DECEDAT în accident la Deveselu | Realitatea Oltului

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a prezentat astăzi bilanțul activității înregistrate în primele șase luni ale acestui an. Pe linie rutieră, poliția olteană raportează 176 de acțiuni organizate pentru siguranța participanților la trafic.

Polițist MORT într-un accident rutier produs la Izbiceni | Realitatea Oltului

Accident MORTAL la Slătioara, trafic BLOCAT pe DN65 | Realitatea Oltului

,,Pe raza județului Olt s-au produs 46 de accidente grave (+1 față de aceeași perioadă a anului 2023), în urma acestora rezultând decesul a 14 persoane, în scădere cu un deces față de primele 6 luni ale anului 2023. Principalele cauze generatoare de producerea accidentelor rutiere grave, în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2024, sunt prezentate statistic, după cum urmează: viteza neadaptată la condițiile de drum – 17,30%,  neacordarea priorității vehiculelor – 13,04% și indisciplina bicicliștilor – 13,04%. În cadrul activităților desfășurate pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, au fost înregistrate 258 de infracțiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice (cu 14 mai multe față de perioada corespondentă)ˮ, transmite IPJ Olt.

Accident MORTAL la Pleșoiu | Realitatea Oltului

Biciclist accidentat MORTAL aseară, la Corabia | Realitatea Oltului

Pentru abaterile constatate, polițiștii rutieri au aplicat 21.131 de sancţiuni contravenţionale (-462), iar ca măsură complementară au reţinut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, 3.834 de permise de conducere (+152) şi au retras 1.248 de certificate de înmatriculare (-91).

Accident la Jitaru, soldat cu un DECES și doi răniți | Realitatea Oltului

Unul dintre răniții de la Dăneasa a DECEDAT, ceilalți doi transportați la spital | Realitatea Oltului



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list