62 de locuri de muncă în sectorul agricol, la cules de pere, mere, zmeură, legume ori cultivare iederă, flori

Oltenii care doresc să muncească în străinătate în domeniul agricol, au de ales dintre câteva oferte venite prin intermediul Serviciului Eures din partea angajatorilor din Spațiul Economic European. Cei interesați de aceste oferte ori altele, pot afla mai multe informații ori ajutor în a aplica la job de la consilierul Eures al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.

Printre cele 195 de locuri de muncă oferite românilor astăzi în afara granițelor, se numără și 62 în domeniul agricol.

Un angajator din Belgia caută 25 de culegători de mere și pere care să aibă cunoștințe de bază de limba olandeză. Salariul este de 12,41 euro brut/ oră, se oferă cazare, în limita locurilor disponibile. Contractul este pe perioada determinată, cu normă întreagă- 100 de zile- din 19 august până în 15 septembrie. Termenul limită pentru aplicare este 30 august.

O firmă din Norvegia caută 4 muncitori pentru recoltat zmeură. Se cere: permis de conducere B, experiența în agricultură este un plus dar nu obligatorie, cunoștințe de limba engleză. Salariul este de 151 NOK brut pe oră, se asigură cazare în cadrul fermei, plata orelor suplimentare, la sfârșitul sezonului un „bonus de vacanță". Contractul este sezonier iulie-septembrie, cu termen limită pentru aplicare data de 1 august.

De 10 cultivatori de iederă are nevoie o firmă din Olanda, pentru perioada iulie- septembrie. Pot aplica persoanele care au experiență de muncă cu bulbii de flori, cu disponibilitate pentru minim 4 luni sau mai mult – disponibilitatea de a merge cu bicicleta, cunoștințe de limba engleză sau olandeză (nivel de comunicare). Salariul este de minim 13,68 Euro brut pe oră, angajatorul pune la dispoziție cazare la costul de 115 Euro pe săptămână. Termenul limită pentru aplicare este 31 iulie.

Un alt angajator olandez caută 10 muncitori în producție cu bulbii de flori până la finele lunii septembrie. Cerințele și oferta de salarizare sunt similare cu recrutarea precedentă.

Tot în Olanda este și ultima ofertă- pentru 3 lucrători la fermă de legume organice: sparanghel, dovlecel, varză chinezească, praz și dovleac. Se lucrează afară, pe câmp. Se cere: experiența de lucru în sectorul agricol este de preferat, cunoștințe de limba engleză sau limba germane. Salariul brut pe oră este de 13.27 Euro. Angajatorul pune la dispoziție locuințe pentru angajați cu costuri de cazare pe săptămână: € 80. Durata contractului: din aprilie până în decembrie. Termenul limită pentru aplicare: 21 iulie.

Ofertele de muncă prin Eures pot fi consultate AICI!



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list