Absolventă a Colegiului Minulescu, admisă cu MEDIA 10 la Medicină

Universitatea de Medicină și Farmacie Craiova anunță cea mai mare medie de admitere la Medicină -10.00 obținută de o absolventă din județul Olt. Concurența a fost de 3,2 candidați pe un loc, ultima medie de intrare fiind 8.97.

1497 de candidați s-au înscris pentru admiterea la UMF Craiova, examenul de admitere. Fiind susținut pe 21 iulie pentru programele Medicină și Medicină dentară , iar pentru celelalte programe pe 24 iulie.

La Medicină, prima medie de admitere aparține unei concurente din județul Olt.

,,Andreea Florentina Cîrstea, absolventă a Colegiului Național ,,Ion Minulescu'' din Slatina, a ales UMF Craiova și s-a clasat pe primul loc, cu media 10! „Cred că fiecare dintre noi a simțit măcar o dată în viață o puternică dorință de a face cel mai «bun bine».  Pot spune că în mod constant mă gândesc la acest «bine» pe care îl pot oferi. În timpul liceului am luat hotărârea să urmez medicina, în cadrul UMF Craiova. Pe parcursul pregătirii pentru admitere, simțeam că acesta este locul în care vreau să cresc, să studiez, să-mi formez noi perspective asupra viitorului meu, iar aceste dorințe m-au adus în acest punct, un «nou început». Felicitări, Andreea!ˮ, a transmis  prof. univ. dr. Dan Gheonea, Rector UMF Craiova.

La Medicină, concurența a fost de 3,2 candidați pe un loc, prima medie de intrare fiind 10.00, iar ultima 8.97. La Medicină Dentară, concurența a fost de 6,52 concurenți pe un loc, cea mai mare medie de admitere fiind 9.55, iar ultima 7.96.

Concurență a fost și pentru celelalte facultăți ale UMF Craiova: 5.06 concurenți/loc la Tehnică dentară, 3,66/loc la farmacie, 3/loc la Cosmetică medicală şi tehnologia produsului cosmetic, 3,55/loc la Asistenţă Medicală Generală, 1,35/loc la Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare, 2,2 concurențiloc la Radiologie şi Imagistică  și 1,33/loc la  Nutriţie şi dietetică.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list