Accident la Găvănești: Tânăr fără permis a ajuns cu ATV-ul în șanț

Un tânăr doljean a ajuns aseară la spital după ce s-a răsturnat cu ATV-ul pe un drum comunal in județul Olt. Oamenii legii au constatat că nu avea permis, iar vehiculul era neînmatriculat.

Aseară, 1 iulie, în jurul orei 23:10, pe Drumul Comunal 4, în comuna Găvănești, a avut loc un eveniment rutier în care a fost implicat un ATV.

,,Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr, de 28 de ani, din comuna Ghercești, județul Dolj, în timp ce conducea un atv ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar atv-ul condus figura ca fiind neînmatriculat/neînregistrat. Tânărul, de 28 de ani, a fost transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale și prelevării mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei,, arată IPJ Olt.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list