Admitere Olt: Elevii cu cele mai mari medii, admiși la mate-info M.Viteazul Caracal și Minulescu Slatina. Nota 1.00 admisă la Scornicești

Ministerul Educației a publicat rezultatele repartizării computerizate în învățământul liceal a absolvenților clasei a VIII-a. Cele mai mari medii de admitere, 10.00, au fost la ,,Mihai Viteazulˮ Caracal și ,,Ion Minulescuˮ Slatina- mate-info, iar cea mai mică medie de admitere-1.00 a fost la Liceul ,,C.Brâncoveanuˮ Scornicești- resurse umane și protecția mediului.

Ierarhia admiterii la liceu în Olt: două medii de zece, 246 peste 9. Cea mai mică medie- 1.10 | Realitatea Oltului

Topul ierarhiei la nivel județean a absolvenților clasei a VIII-a participanți la admiterea în învățământul liceal la nivelul județului Olt, cele două medii de zece- aparținând celor două eleve care au luat media maximă și la Evaluarea Națională: Ariana Aspra- Școala Gimnazială ˮNicolae Titulescuˮ Caracal și Erika Dincă- Școala Gimnazială ˮVlaicu Vodăˮ Slatina, au ales să învețe în continuare în județ. Elevele au fost admise la Liceul teoretic ,,Mihai Viteazulˮ Caracal și Colegiul Național ,,Ion Minulescuˮ Slatina, profil mate-info.

La Științele naturii, cea mai mare medie de admitere este 9.90- Colegiul Minulescu, la Filologie 9.60- Liceul M. Viteazul, Industrie textilă și pielărie- 9.35 Liceul Tufeni, Economic- 9.17 Liceul nr.1 Balș, Științe sociale-8.70- I.Asan Caracal.

Cele mai mici medii de admitere sunt:

Calendarul admiterii la liceu continuă cu:

  • 25 – 30 iulie 2024: Depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care candidații au fost repartizați
  • 30 iulie 2024: Transmiterea de către unitățile de învățământ liceal a situației locurilor rămase libere în urma neînscrierii candidaților admiși în această etapă de admitere
  • 31 iulie – 2 august 2024: Rezolvarea de către comisia de admitere județeană/ a municipiului București, a situațiilor speciale apărute după etapa de repartizare computerizată.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list