Atenție, șoferi: 20 de transporturi cu depășiri pe drumurile Oltului!

Șoferii sunt atenționați că până pe data de 5 august traficul va fi îngreunat de douăzeci de transporturi cu depășiri. Traseul lor este și pe drumurile Oltului, ruta DN64 – Găneasa – DN 65 – Drumul Expres Craiova-Pitești –DN65.

În perioada 30 iulie- 5 august, se vor desfășura douăzeci transporturi cu depășiri pe traseul: Mârșa – DN1 – Veștem – DN7 – DN7 Centura Călimănești – DN7 – DN67 – DN64 – Găneasa – DN 65 – Drumul Expres Craiova-Pitești –DN65 – Robănești (județul Dolj). Vehiculele transportă grinzi.

,,Lățimea maximă a vehiculelor este 2,70 m, masa totală 89 tone, lungimea 49 m, înălțimea 4 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri.  Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu,, anunță CNAIR.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list