Brastavățu petrece cu cântec și voie bună de Ziua comunei și Bâlciul Anual de Sf Ilie

Va fi mare sărbătoare în comuna Brastavățu în ziua de Sf Ilie. Localnicii vor sărbători și Ziua Comunei, fiind invitați de către administrația locală la tradiționalul bâlci anual.

Cu cântec și voie bună vor sărbători brastavicenii ziua localității. ,,Vă așteptăm cu drag, în weekend, pe 20 iulie, la Ziua comunei și a Bâlciului Anual Brastavățu 2024! An de an, de Sf. Ilie sărbătorim acasă, în comună, ca o mare familie. Va fi o sărbătoare mare, cu muzică, joc şi voie bună! Și pentru că încă suntem sub o cupolă de caniculă, vă rog, să aveți grijă de dvs , să vă hidratați și să nu vă expuneți mult timp în soareˮ, anunță primarul Cici Constantin Oprea.

Pe scena amplasată în parcul comunei, vor urca începând cu ora 18.00 artiștii profesioniști ai Ansamblului Folcloric Doina Oltului. Orchestra va evolua sub bagheta maestrulu-dirijor Cristian Dumitru, nelipsiți vor și și dansatorii, soliști fiind: Dorina Mete, Gabriel Zăvoeanu, Neta Soare, Cătălin Bărbulescu, Marinela Dobrițoiu, Maria Dinu, Constantin Ștefan, Daniel Roșoga, Sorina Dinu, Mădălina Drăgan, Ion Crețeanu, Mădălina Deaconu. Invitat de onoare este îndrăgitul artist Cristian Bănățeanu.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list