Caracalul rămâne mâine fără apă! Se face trecerea pe noua rețea de alimentare

De la noapte, ora 3.00, și până la trecerea în ziua de miercuri, caracalenii nu vor avea apă la robinete. Sistarea alimentării de la rețeaua publică este impusă de trecerea pe noua rețea realizată cu fonduri europene de către Compania de Apă Olt.

Caracalenii sunt anunțați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic, întrucât alimentarea cu apă va fi oprită mâine în tot municipiul.
,,Serviciul de alimentare cu apă va fi oprit în tot municipiul Caracal, marți, 09.07.2024, în intervalul orar 3.00- 24.00. Această măsură este necesară deoarece Compania de Apă Olt, prin antreprenorul care se ocupă de execuția investițiilor în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă " Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020″, va face trecerea pe noua rețea de alimentare cu apă a Stației de Pompare Anton Pann, iar vechile instalații vor fi dezafectate. Facem apel la cetățenii din municipiul Caracal să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!,, anunță CAO.
Investiția prin acest proiect este de aproximativ 110.000.000 lei pentru reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în Caracal și cuprinde:

-Reabilitarea rețea de apă – 53,003 km;

-Extindere rețea de apă – 7,44 km;

-Reabilitare rețea de canalizare – 13,66 km;

-Extindere rețea de canalizare – 18,26 km

-58 de puțuri reabilitate;

-8 stații de pompare apă construite.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list