Cine este singurul profesor din Olt cu 10 la Titularizare

Un singur candidat la Titularizare din județul Olt a obținut nota 10 la proba scrisă, din cei 476. Acesta este o femeie care predă de un an.

598 de candidați pentru un post la catedră în județul Olt s-au înscris la probele scrise ale examenului de Titularizare, fiind validați 577 și absenți d ela examen 101. Inspectoratul Școlar Județean  Olt a scos la concurs  44 de locuri titularizabile și alte 800 de posturi netitularizabile. Rezultatele inițiale arată o singură notă de 10, 126 de note între 7.00- 9.99, 168 de note între 5.00- 6.99 și 128 de note între 1.01- 4.99. Promovabilitatea (peste 7.00)  este de 29,8%, pentru promoția curentă fiind de 19,6%.

Titularizare Olt: Doar o treime dintre aspiranții la un post la catedră au notă de titulari. Un singur profesor de ZECE | Realitatea Oltului

Profesorul de 10 este o femeie: Elena Mădălina Nițoiu, din Balș. Aceasta a susținut examen la educație fizică și sport. este angajată de un an de zile în învățământ, pe perioadă determinată.

Contestațiile pot fi depuse în cursul acestei zile la sediile inspectoratelor școlare județene sau prin mijloace electronice (la adresele comunicate public de fiecare inspectorat școlar) până la ora 21:00, respectiv miercuri, 24 iulie, până la ora 12:00.

Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 31 iulie.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice organizate de inspectoratele şcolare în perioada 1 – 6 august.

Pentru a obţine statutul de titular (angajare pe perioadă nedeterminată), candidații trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list