Colegiul Greceanu deschide porțile celor interesați de robotică și programare

Cu una dintre cele mai bune echipe de robotică din țară, calificată la Chicago Robotics Invitational 2024 USA, Colegiul Național ˮRadu Greceanuˮ își deschide porțile luna viitoare copiilor interesați de programare și robotică

Elevii interesați de lumea tehnologiei, care doresc să cunoască bazele programării și să construiască primii roboți simpli, sunt așteptați în perioada 8-14 August, între orele 09-12.30, la Colegiul Național ,,Radu Greceanu", la Zilele porților deschise.

„Porțile Deschise Greceanu" este deschis tuturor celor interesați de robotică și programare. Fie că sunteți elev, profesor sau pur și simplu un entuziast al tehnologiei, vă așteptăm să vă alăturați acestui eveniment și să descoperiți lumea fascinantă a STEM. Participarea la acest eveniment va oferi ocazia de a învăța lucruri noi, de a interacționa cu persoane care împărtășesc aceleași pasiuni și de a fi inspirați de realizările echipei EngiNeerds 24478. Nu ratați ocazia de a participa la „Porțile Deschise Greceanu" și de a experimenta direct magia roboticii și programării. Cu inițiative ca aceasta, echipa EngiNeerds 24478 continuă să demonstreze că viitorul tehnologic al României este pe mâini bune, iar Colegiul Național „Radu Greceanu" rămâne un reper în formarea viitorilor ingineri și programatori'', este invitația lansată de colegiul de prestigiu oltean.

Echipei  EngiNeerds 24478 dorește astfel să inspire și alți colegi prin proiectele și activitățile lor inovatoare. Cu atât maim ult cu cât vor dobândi noi experiențe prin participarea pe 17 iulie la Chicago Robotics Invitational din Statele Unite ale Americii, competiție la care se  vor confrunta roboții a 40 de echipe din întreaga lume. Echipa slătineană este formată din aproximativ 20 de membrii din clase de a 9-a, a 10-a și a 11-a, inclusiv câțiva recent recrutați.

Programul Zilelor Porților Deschise cuprinde: prezentări și discursuri inspiratoare, prin împărtășirea experiențele din competițiile de robotică și prezentarea proiectelor la care se lucrează; workshop-uri interactive de programare și robotică, unde se pot învăța bazele programării și construi roboți simpli; demonstrații de roboți; mici concursuri de robotică unde participanții își vor putea testa abilitățile.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list