Evaluări kinetoterapeutice gratuite la Caracal pentru bebeluși, copii și adulți

Un nou parteneriat benefici pentru sănătatea caracalenilor, cu servicii găzduite la viitorul Centrul de tratament ca unitate externă a Institutului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie, se va derula sâmbătă în cel de-al doilea municipiu al Oltului.

Caracalenii, dar și locuitorii din zonele învecinate, se vor putea trata în viitor la un centru medical ce va fi deschis la fosta popicărie din Parcul ˮConstantin Poroineanuˮ și va fi inclus pe lista Centrelor de Recuperare la nivel național. Clădirea a început deja să găzduiască programe de consultații medicale gratuite de specialitate, un nou parteneriat al administrației municipale aducând de data aceasta evaluări kinetoterapeutice.

,,Primăria Municipiului Caracal vă invită la KINETO-FAST-WEEKEND unde bebelușii, copiii și adulții vor putea primi evaluări kinetoterapeutice gratuite. Doamna Andreea Mirela NIȚĂ, partener al evenimentului, kinetoterapeut cu specializare în reeducarea neuromotorie, se va întâni cu cei care doresc asemenea evaluări. Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 27.07.2024, începând cu ora 9:00, în parcul "Constantin Poroineanu", în clădirea fostului Centru de vaccinare,, a anunțat Primăria Caracal.

În fosta popicărie din Parcul "Constantin Poroineanu" va funcționa în viitor un Centru de tratament, ca unitate externă a Institutului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie. Acesta va avea un flux de minim 100 de persoane pe zi și aproximativ 30 de locuri de cazare, fiind inclus pe lista Centrelor de Recuperare la nivel național.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list