Fără majorări de întârziere la plata dărilor către bugetul orașului Drăgănești-Olt

Locuitorii orașului Drăăgnești-Olt sunt încurajați de către administrația locală să-și plătească la zi dările către bugetul local prin scutirea de la plata majorărilor de întârziere. Decizia este valabilă pentru plățile restante până la data de 31 martie 2024.

Fără majorări de întârziere la impozite și taxe- a decis administrația orașului Drăgănești-Olt pentru locuitorii care-și achită impozitele și taxele locale la zi. Cererile pot fi depuse până la finele lunii septembrie. Hotărârea a fost aprobată de consilierii locali luna trecută.

Totodată, locuitorii urbei care doresc să scape de drumurile și cozile la ghișeele primăriei pentru plata impozitelor și taxelor locale pot plăti dările online, la ghișeul virtual. Până acum, doar 22 de drăgăneșteni au ales această modalitate de achitare a dărilor.

Prin Ghișeul.ro se pot plăti impozite şi taxe stabilite de instituţiile publice înrolate în sistem precum și amenzi contravenţionale cu deducerile aferente plăţii în 48 de ore. Plata cu cardul prin Ghișeul.ro nu este comisionată. Ghișeul.ro este disponibil 7 zile din 7 și 24 ore din 24. Se mai pot plăti: taxa judiciară de timbru, contravaloare pașaport, permise auto, certificate de înmatriculare auto, autorizație provizorie, plăcuțe de înmatriculare.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list