Fără penalități pentru dări restante pentru bălșenii care și-au achitat impozitele locale

Locuitorii orașului Balș care-și achită dările către bugetul local NU vor mai plăti penalități. Decizia administrației publice locale este valabilă pentru plățile făcute până la 1 aprilie, iar cererea de anulare poate fi făcută până la finele lunii august.

Fără majorări de întârziere și penalități- a decis administrația orașului Balș pentru locuitorii care-și achită impozitele și taxele locale la zi.

,,În sedinta Consiliului Local Bals din 05 iulie 2024, s-a aprobat anularea penalitatilor datorate bugetului local de catre persoanele fizice care au calitatea de contribuabili, cu conditia achitarii tuturor datoriilor restante la data de 1 aprilie 2024. Asadar, cei care isi vor achita datoriile restante (obligatiile accesorii: taxe, impozite, amenzi etc) nu vor trebui sa mai plateasca si penalitatile din anii precedenti. Cererile de anulare se primesc la Biroul Impozite si Taxe Locale din cadrul Primariei orasului Bals, doar pana la data de 31 august 2024, inclusivˮ, a anunțat Primăria Balș.

Totodată, bălșenii care doresc să scape de drumurile și cozile la ghișeele primăriei pentru plata impozitelor și taxelor locale pot plăti dările online, la ghișeul virtual. Prin Ghișeul.ro se pot plăti impozite şi taxe stabilite de instituţiile publice înrolate în sistem precum și amenzi contravenţionale cu deducerile aferente plăţii în 48 de ore. Plata cu cardul prin Ghișeul.ro nu este comisionată. Ghișeul.ro este disponibil 7 zile din 7 și 24 ore din 24. Se mai pot plăti: taxa judiciară de timbru, contravaloare pașaport, permise auto, certificate de înmatriculare auto, autorizație provizorie, plăcuțe de înmatriculare.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list