Instanțele oltene sunt în vacanță judecătorească până spre finele lunii august/ Program

În această perioadă, activitatea de judecată a instanţelor este restrânsă, fiind soluţionate doar cauzele care presupun urgenţe juridice. Magistrații Tribunalului Olt vor termina vacanța judecătorească pe 31 august, în timp ce judecătorii, aflați și ei în perioada de concedii de odihnă, se vor întoarce la lucru cu cîteva zile mai devreme.

Potrivit legii, intervalul 1 iulie – 31 august al fiecărui an calendaristic este perioada în care se efectuează concediile de odihnă pentru personalul instanțelor și nu se desfășoară ședințe de judecată, cu excepția cauzelor în materie penală cu arestați, a cererilor pentru obligațiile de întreținere de orice fel, asigurarea dovezilor, cererile de ordonanță președințială, precum și în alte cauze considerate urgente (ex: încuviințare executare silită, sechestru judiciar/asigurator, ordin protecție, etc). Fiecare instanță, însă, stabilește perioada vacanței și programul de funcționare.

În Olt, Tribunalul a intrat în vacanță pe 1 iulie până la finele lunii august. În această perioadă, ședințele de judecată în cadrul secțiilor civilă și de contencios administrative și fiscal se desfășoară de regulă în fiecare zi de marți a săptămânii, iar cele ale secției penale în fiecare miercuri ori de câte ori dosarele penale trebuie soluționate într-un anumit termen.

Programul de lucru cu publicul este următorul:

Judecătoria Caracal se află în vacanță în perioada 15 iulie- 29 august, programul de lucru cu publicul pentru registratură și arhivă fiind 08:30-10:30.

La Judecătoria Balș este vacanță în perioada 15 iulie- 25 august, programul cu publicul fiind urmãtorul: Arhivã – Registraturã: LUNI – JOI – între orele 09,30 – 10,30; Biroul Executãri Penale: MARȚI – JOI – între orele 09,30 – 10,30

Perioada vacanţei judecătoreşti la Judecătoria Slatina este 15 iulie- 30 august. Pentru compartimentele auxiliare ale Judecătoriei Slatina s-a stabilit următorul program de lucru cu publicul:

  • REGISTRATURA – de luni până joi, între orele 9:00 – 11:30
  • ARHIVA – în zilele de marţi, miercuri şi joi, între orele 9:00 – 11:00
  • BIROUL EXECUTĂRI PENALE – în zilele de marţi şi joi, între orele 9:00 – 11:30
  • BIROUL ÎNCUVIINŢĂRI EXECUTĂRI CIVILE – în zilele de marţi şi joi, între orele 9:00 – 11:30

Totodată, la Judecătoria Slatina, începând cu data de 01 iulie s-au desființat completurile civile CC2, CC2 – ex, CC2-ord, dosarele repartizate acestor completuri, inclusiv cele aflate în stare de suspendare, fiind repartizate ciclic celorlalte completuri din secția civilă.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list