L-AȚI VĂZUT? Nicolae Nicolae a DISPĂRUT de sâmbătă din Brebeni

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din comuna Brebeni, care ar fi plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit.

Un bărbat din comuna Brebeni a anunțat poliția că tatăl său, NICOLAE NICOLAE, în vârstă de 78 de ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliul său, din comuna Brebeni, la data de 6 iulie, și nu a mai revenit. Poliția solicită ajutorul populației pentru a da de urma bărbatului.
Semnalmente: înălţime aproximativ 1,65 metri, greutate aproximativ 50 de kilograme, ochi căprui, păr  alb, prezintă calviție, iar ca semne particulare, acesta are mai multe cicatrici în zona capului.
,,La momentul plecării, bărbatul purta pantaloni maro din stofă, pulover negru cu 3 dungi albe, cămașă portocalie cu imprimeu, pălărie de culoare neagră, iar în picioare purta șlapi de culoare albastră. Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112,, arată IPJ Olt


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list