Laura Giura- viceprimar cu atribuții de primar al Slatinei, Viorel Rogojinaru celălalt viceprimar- anunță De Mezzo

Primarul ales al Slatinei și președinte al PNL Slatina, Mario de Mezzo a anunțat cine sunt liberalii pe care-i susține și propune să preia conducerea interimară a municipiului în urma demisiei primarului Emil Moț și echipei sale.

Pe 16 iulie, consilierii locali ai Slatinei se vor reuni în ședință pentru a stabili cine sunt noii viceprimari ai municipiului. Vineri, primarul Emil Moț și echipa sa de viceprimari- Alexandru Berechet și Gigi Ernest Vâlceleanu și-au înaintat demisiile, iar Prefectura Olt a dat deja ordin de încetare a mandatului. Noul primar ales al Slatinei, ce-și va începe mandatul pe 27 octombrie, a anunțat astăzi cine sunt liberalii pe care-i susține să preia conducerea interimară a capitalei de județ.

,,Au fost multe speculații în spațiul public despre cine va prelua mandatul de primar interimar pentru următoarele trei luni. Pentru a pune punct acestor speculații, solicit consilierilor PSD Slatina să îi numească în funcția de primar interimar pe doamna consilier Laura Giura și viceprimar pe domnul Viorel Rogojinaru. Va fi o minimă dovada că sunt preocupați ȘI de tranziția lina. Vom vedea mâine în ședința de CL,, a anunțat Mario de Mezzo.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list