Micii pescari din Scornicești și satele limitrofe, invitați la un concurs de către primarul Tudor

Primarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, îi invită pe copii la pescuit. Cea de-a doua ediție a concursului „Scornicești Cup Junior" va fi organizată la Lacul Șuica, fără taxă de participare.

Copiii din orașul Scornicești și satele limitrofe sunt așteptați să se înscrie la concursul de pescuit „Scornicești Cup Junior". Cel mai bun dintre micii pescari va fi desemnat în curma competiției organizate la Lacul Șuica, pe categorii de vârstă: 6-9 ani, 9-12 ani și 13-18 ani.

,,Dragi copii ai orașului Scornicești, având în vedere că este perioada vacantei mari, am plăcerea de a vă invita la concursul de pescuit " Scornicești Cup Junior, Ediția a II-a", care va avea loc la lacul Suica în data de 20.07.2024. Detaliile și regulamentul sunt afișate în banner-ul din anunț. Vă așteptăm în număr cât mai mare, cu o grămadă de premii și surprize. O zi frumoasă vă doresc!ˮ,  a transmis edilul.

Potrivit regulamentului, fiecare participant va fi însoțit de un tutore( părinti, bunici, etc). Concursul se va organiza fără taxă de participare.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list