O copilă de 3 ani a sunat la Poliția Olt să anunțe că tatăl i-a omorât mama

Un apel la 112 a alertat ieri poliția olteană, o copilă din Slatina anunțând că în familia sa a avut loc o crimă. Din fericire, povestea spusă de fetiță a fost una inventată, părinții fiind amendați.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a primit ieri, 28 iulie, în jurul orei 13:10, un apel 112 prin care un copil a comunicat faptul că tatăl său a omorât-o pe mama sa.

,,Imediat au fost demarate activități investigativ-operative, în urma cărora s-a stabilit faptul că apelul ar fi fost efectuat din municipiul Slatina. La scurt timp, polițiștii Poliției municipiului Slatina, în urma unor activități complexe, au identificat persoana care a efectuat apelul, respectiv o minoră de 3 ani, din municipiul Slatina. Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că minora ar fi apelat Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 într-un moment în care aceasta ar fi fost lăsată nesupravegheată de către părinți, aspectele reclamate nefiind reale,, anunță IPJ Olt.

Puși pe drum și utilizând resurse,  polițiștii au sancționat contravențional reprezentantul legal cu amendă în valoare de 500 de lei. Oamenii legii adresează cetățenilor rugămintea să efectueze apelul 112 doar când au cu adevărat o urgență, când sunt puse în pericol viața, proprietatea sau mediul.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list