O nouă campanie GRATUITĂ de sterilizare a câinilor și pisicilor cu stăpân, la Caracal

Cu scopul  de a reduce înmulțirea necontrolată a animalelor, de a preveni bolile și abandonul puilor nedoriți ori pe care o familie deținătoare de animale nu-i poate crește, Primăria Caracal va derula un nou program de castrări gratuite.

Primăria municipiului Caracal, în colaborare cu echipa spitalului veterinar din localitate, va derula o nouă campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor cu stăpân.

FOTO/ Primul spital veterinar din județul Olt, deschis la Caracal | Realitatea Oltului

,,Pe 6 iulie 2024, vă invităm la campania GRATUITĂ de sterilizare a câinilor și pisicilor cu stăpân, organizată în parteneriat cu Spitalul Veterinar Dr. Ion Paul și Smeura-sterilizări gratuite. Locația, str. Craiovei, nr. 87. Pentru mai multe informații și programări puteți suna la numărul de telefon 0767503543,, anunță Primăria Caracaș.

Sterilizarea este singura modalitate prin care se poate stopa înmulţirea și abandonul câinilor prin oraș, dar și un lucru benefic pentru animale, prevenind o mulțime de boli. Proprietarii de animale trebuie să știe că, potrivit legii, este obligatorie sterilizarea câinilor cu și fără stăpân aparținând rasei comune și metiși, sancțiunile fiind între 5.000- 10.000 lei.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list