O nouă demisie în rândul social-democraților care și-au mărit nejustificat salariile

În urma solicitării PSD Olt de a-și înainta demisiile din funcțiile deținute la instituțiile publice, dar și din cele de partid, a membrilor care și-au mărit nejustificat salariile ,, manifestând dispreț față de cetățenii Slatinei și față de colegii lorˮ, și Florin Bît s-a conformat ultimatumului.

PSD Olt cere demisia imediată a membrilor care au folosit metode nedemne de funcțiile deținute pentru a-și mări salariile | Realitatea Oltului

Conducerea PSD Olt a cerut săptămâna trecută social-democraților slătineni cu funcții de conducere în instituții publice care şi-au crescut salariile în perioada alegerilor locale să plece din funcţiile deţinute în instituție, dar și în cadrul partidului. Primul care s-a conformat a fost Emil Popa, director Loctrans Slatina, consilier local, care și-a majorat cu 100% salariul cu o săptămână înainte de alegerile locale, ajungând la suma de 40.000 lei/lună.

Acesta a fost urmat de Florin Bît, director al Parcului Industrial Slatina, societatea primăriei care administrează mai multe terenuri în zona industrială. Salariul acestuia a fost dublat de la 15.000 lei, la 30.000 lei/lună.

Vizat de somația PSD Olt este și Gigi Ernes Vâlceleanu, fost viceprimar al Slatinei, care s-a angajat manager al echipei de handbal CSM Slatina, cu un salariul de peste 20.000 lei lunar, adică peste 4.000 euro. Acesta nu și-a anunțat demisia.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list