O nouă serie de bilete de tratament la stațiuni de la mare și munte, alocată Casei de Pensii Olt

O nouă serie de bilete la băi a fost alocată Casei Județene de Pensii Olt. beneficiarii le pot ridica până în data de 22 iulie inclusiv.

Seria a 11-a de bilete de tratament alocată CJP Olt cuprinde 159 de bilete, dintre care 144 în mod automat pe baza cererilor depuse. Perioada de prezentare în stațiuni este 28 iulie – 1 august, durata sejurului fiind de 16 zile calendaristice, ce cuprinde cazare, masă și tratament balnear.

Repartizarea biletelor pe stațiuni: 39 în Băile Olănești, 12 în Govora, zece în Căciulata, nouă în Neptun, câte opt în Covasna, Felix, Herculane, Amara, câte șase în Eforie Nord, Călimănești, Bala, câte patru în Pucioasa, Geoagiu, câte trei în Buziaș, Mangalia, câte două în Vatra Dornei, Moneasa, Saturn, Techirghiol și Slănic Moldova. Acestea se pot ridica până în data de 22 iulie inclusiv, iar biletele de tratament nevalorificate vor fi redistribuite pe 24 iulie.

Biletele rămase nealocate din seria precedentă, în număr de 15, sunt în stațiunile Amara, Buziaș, Moneasa și Sângeorz Băi.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list