O nouă tranșă de 250 de lei, pentru produse alimentare și mese calde

În cadrul ședinței de Guvern de astăzi, premierul Marcel Ciolacu a anunțat că peste 2,5 milioane de persoane, în special pensionari cu venituri reduse și persoane cu dizabilități, vor primi o nouă tranșă de 250 de lei pentru alimente.

„Continuăm un program important, cu un impact social major pentru persoanele aflate în situații defavorizate, pensionarii cu venituri mai mici de 2.000 de lei lunar și persoanele cu dizabilități. Le acordăm o nouă tranșă de 250 de lei, pentru produse alimentare și mese calde. Peste 2 milioane și jumătate de persoane vor încasa banii în august, așa că Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene primește în plus aproape 650 de milioane de lei", a declarat premierul în deschiderea ședinței de Guvern de astăzi, 18 iulie.

Astfel, s-a alocat suma de 646.000 de mii de lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului pentru a suplimenta bugetul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene pentru anul 2024 pentru a asigura finanțarea necesară pentru implementarea măsurii de acordare a unui sprijin material destinației anumitor categorii de persoane defavorizate în perioada 2024 – 2027.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list