Octav Militaru a câștigat Turneul celor 4 Națiuni

Pugilistul oltean Octav Georgian Militaru, din Găneasa, în vârstă de 18 ani, legitimat la CS Box Comtech Slatina și antrenat de Valerian Vladu, a reușit să câștige un puternic turneu international, organizat recent la Târgu Mureș.

Un nou rezultat de excepție înregistrează sportul la nivelul județului Olt la box masculin. Reprezentantul clubului Comtech Slatina s-a impus în cadrul unui  puternic turneu internațional, la care au urcat în ring pugiliști din Italia, Polonia, Republica Moldova și România.

,,În perioada 26-27 iulie am fost prezenți în cadrul Turneului Celor 4 Națiuni, organizat la Târgu Mureș. Sportivul nostru, Octav Militaru, a reușit să câștige turneul, învingând în finală reprezentantul Poloniei.  Felicitări, Octav Militaru! Felicitări, Vladu Valerian!ˮ, anunță clubul slătinean.

Octav Militaru deține în palmares medalia de bronz la Cupa României 2024, este câștigătorul centurii „KING OF THE RING" 2024, vicecampion al României la box junior 2023, medaliat cu bronz categ. 80kg. Cupa României 2023, Centura Transilvaniei 2023, prezent pe podium la Turneul Internațional de Juniori Dracula Boxing Open 2023, campion național la cadeți -2021, medalia de argint la Cupa României 2021 și locul 5 la Campionatul European Școlar de Box de la Sarajevo 2021.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list