Plaja Olt este ÎNCHISĂ astăzi

Deschisă începând cu data de 18 iunie pentru sezonul estival 2024 și având liber la soare și bălăceală atât pentru slătineni, cât și pentru cei din zonă, Plaja Olt se închide astăzi. CSM Slatina, administratorul obiectivului, anunță că de mâine se reia programul normal.

Plaja Olt este închisă astăzi. ,,Pentru asigurarea standardelor de calitate și confort pe care Plaja Olt le oferă vizitatorilor, astăzi, 9 iulie, obiectivul va fi încgis publicului, fiind desfășurate acțiuni de igienizare/ curățenie generală. De miercuri, 10 iulie, se va relua programul normal de lucruˮ, anunță CSM Slatina.

Preturile de acces la strandul din cadrul Clubului Nautic şi de Agrement sunt aceleași ca și în 2023: adulții 20 de lei, copiii 10 lei, un șezlong și o umbreluță 10 lei. Pensionarii domiciliați în municipiul Slatina cu venituri sub 2.000 lei au acces liber, fără șezlong, pe baza cuponului de pensie aferent lunii anterioare și actul de identitate pentru dovada domiciliului.

Ștrandul din cadrul Clubului Nautic şi de Agrement ,,Plaja Olt" este deschis de luni până duminică, între orele 9,30 și 20,00.

Calitatea apei de îmbăiere este monitorizată permanent de Direcția de Sănătate Publică Olt, iar angajații Clubului Nautic și de Agrement, salvamari, asistenți medicali, personal auxiliar sunt prezenți pe plajă pentru a asigura cele mai bune și sigure condiții celor ce aleg sa își petreacă vara la Plaja Olt. Chioșcul nu este funcțional, vizitatorii trebuind sa aibă asupra lor apă și băuturi răcoritoare necesare pentru o hidratare corespunzătoare.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list