Postul de manager al Spitalului Corabia, scos la concurs

Ocupat prin interimat din octombrie anul trecut în urma demisiei economistului Cristian Filip, postul de manager al Spitalului Orășenesc Corabia a fost scos la concurs. Pe 12 august se va cunoaște noul director.

Consiliul de Administraţie al Spitalului Orăşenesc Corabia a scos la concurs ocuparea funcţiei de manager al unității medicale. Postul este ocupat prin interimat de către avocatul Marian-Petre Ilin din octombrie 2023. Candidații pot vizita astăzi spitalul sub îndrumarea directorului medical, data limită până la care se pot depune dosarele de concurs fiind 28 iulie. Cei care trec de selecția dosarelor sunt așteptați cu proiectele de management până pe 2 august, pe care trebuie să le susțină public în data de 9 august. Rezultatele finale ale concursului se vor afișa pe 12 august.
Cei care doresc să conducă Spitalul Corabia trebuie, printre altele, să fie absolvenți ai unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar ori ai unui master sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ și să aibă cel puțin 5 ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată.

Unitatea medicală cuprinde: secția Boli interne, secția Pediatrie, compartimentul Chirurgie, compartimentul OG, compartimentul Psihiatrie, Ambulatoriul spitalului cu 12 cabinete, laborator analize medicale, laborator radiologie, dispensar TBC.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list