,,Școala de Varăˮ a debutat la Biblioteca Județeană Olt cu zeci de copii participanți

Astăzi s-a dat startul activităților creative și recreative la Biblioteca Județeană Olt "Ion Minulescu". Pentru a le asigura copiilor care nu pleacă în această perioadă în tabere, concedii cu părinții ori la bunici alternative de petrecere a timpului liber împreună cu alți copii și de a învăța lucruri utile, instituția de cultură vine în ajutorul lor cu programul Școala de vară.

Începând de astăzi și până pe 26 iulie, Biblioteca Județeană Olt "Ion Minulescu" organizează programul ,,Școala de Varăˮ, la sediul bibliotecii, din Slatina. Copiii cu vârste cuprinse între 7- 11 ani pot petrece timpul liber la bibliotecă de luni până vineri, între orele 10:00 și 13:00.

Încă din prima zi au participat zeci de copii la activitățile organizate cu dăruire de către bibliotecare.

,, Într-o zi de luni, dintr-o vară fierbinte, am dat startul activităților creative și recreative la Biblioteca Județeană Olt "Ion Minulescu"! Activități care, cu siguranță, vor ajunge la sufletul participanților și vor rămâne în mintea celor care vor fi parte din ele.  An de an, ne dorim să fim și mai buni și mai creativi pregătind permanent activități speciale pentru cei mici doar pentru a le veni în întâmpinare.  Activitățile, care fac parte integrantă din Școala de Vară, au debutat, astăzi, cu Atelierul de Quilling, în cadrul căruia zeci de copii, care au dorit să petreacă timpul împreună cu noi, în mod util și plăcut au dat viață hârtiei. Ei au creat și s-au distrat lucrând, totodată, împreună cu colegele noastre și cu cadrul didactic care susține acest atelier. După finalizarea Atelierului de Quilling, copiii au vizionat un film, pentru relaxare. Vă mulțumim pentru interes și implicare și vă așteptăm mereu să fiți parte din viața bibliotecii!ˮ, anunță instituția.

#td_uid_1_6695007b92999 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/jCpXoha) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_6695007b92999 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/RTCMmty) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_6695007b92999 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/rAGqud0) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_6695007b92999 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/lMIYnTZ) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_6695007b92999 .td-doubleSlider-2 .td-item5 { background: url(https://ift.tt/rMz1N5P) 0 0 no-repeat; }

În cadrul Școlii de Vară, vor fi organizate ateliere creative și interactive de lectură, origami, șah, jocuri teatrale, dans popular, quilling, jocuri de societate, creație și lucru manual, precum și sport și mișcare. Toate sub îndrumarea specialiștilor în domeniu. Participă copiii înscriși pentru întreg programul nu doar pentru unul dintre ateliere.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list