Șofer prins băut la Șerbănești, altul fără permis la Ștefan cel Mare

Doi șoferi din județ sunt cercetați de oamenii legii, unul  pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, celălalt pentru conducerea unui vehicul sub posibila influență a alcoolului, după ce au fost opriți în trafic aseară și azi-noaopte.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au oprit aseară, 24 iulie, în jurul orei 19.50, pentru control, pe strada Cantonului din comuna Ștefan cel Mare, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 60 de ani.

,,În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere,, arată IPJ Olt.

Un alt control, efectuat pe Drumul Județean 546A, în comuna Șerbănești, azi-noapte, în jurul orei 01.20, l-a dat în vileag pe un bărbat în vârstă de 55 de ani, din localitate.

,,Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale,, mai arată poliția olteană.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list