Șomerii olteni, cursați gratuit în august în meseriile: lucrător comercial, contabil și frizer

Și în luna august Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt organizează programe de formare profesională gratuite pentru persoanele înregistrate ca fiind în căutarea unui loc de juncă ori contracost pentru celelalte interesate de re/calificare.

Trei cursuri de formare profesională va derula AJOFM Olt luna viitoare, destinate unui număr de 42 de persoane. Acestea sunt pentru următoarele meserii: lucrător comercial, contabil și frizer.

„Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor. Pentru detalii suplimentare despre cele trei cursuri gratuite din luna august 2024, șomerii interesaţi, și nu doar ei, se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Olt, cu sediul în strada Dinu Lipatti, nr. 28, sau la numărul de telefon 0249.413.099", declară Elena Iordache, purtătorul de cuvânt al agenției oltene de șomaj.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list