Studenți la universități din București, Craiova și Sibiu, în program de internship pe platforma industrială a Slatinei. Stagiul de pregătire este plătit

Una dintre cele mai importante companii de pe platforma industrială a Slatinei, ARTROM Steel Tubes, cel mai important grup industrial din România şi unul dintre liderii producţiei de ţevi premium cu aplicaţii speciale din Europa, un model de succes în domeniul metalurgic pentru studenți, a demarat pentru tinerii înscriși la facultăți de inginerie un program de Internship. Aceștia vor desfășura un stagiu la producătorul de ţevi din oţel fără sudură slătinean care le va aduce mai multe beneficii.

Artrom anunță pentru uzina de la Slatina startul programului de Internship.

,,Un demers educațional, programul de Internship (practică platită) derulat în cadrul sectiilor de producție ale ARTROM STEEL TUBES reunește 11 tineri talentați, studenți din partea Universității Politehnice București, Universității din Craiova și Universității din Sibiu, cărora le-au fost alocați mentori din cadrul companiei Artrom Steel Tubes. În perioada 01.07.2024 – 30.09.2024 participă timp de 3 luni de zile, având oportunitatea nu doar de acumularea de cunoștințe teoretice, ci și implicarea în activități practice alături de inginerii specialiști ai secțiilor noastre. Astfel, studentii au posibilitatea să învețe și să lucreze într-un cadru real, cunoscând în detaliu fluxul de producție la ambele uzine Reșița și Slatina: de la producerea materiei prime (țagla) până la obținerea produsului finit (țeava). Tinerii vor avea ocazia să vadă modul practic de funcționare al utilajelor mecanice și aparatelor electrice studiate la școală. Totodată, este o oportunitate pentru inginerii noștri specialiști de a cunoaște viitoarea generație de profesioniști și de a afla mai multe informatii despre abilităţile și competenţele lor tehnice.  Le dorim mult succes tuturor și sperăm ca în viitor să fim colegi!ˮ, anunță compania.

După 42 de ani de activitate, fabrica de țevi Artrom Slatina deține astăzi o cotă importantă din piața europeană pentru țevi industriale fără sudură reprezentând tuburi mecanice, cilindri hidraulici, țevi auto și energetice. Compania cu circa 2400 de angajați la fabrica de la Slatina și subsidiara de la Reșița este considerată un model de afaceri de succes. Din ianuarie 2023, fabrica slătineană are alt acționar majoritar, după ce Hefestos Capital, o companie de investment banking fondată de sârbii Milutin Nikolic şi Pavle Kavran, a cumpărat acţiunile deţinute de divizia germană TMK EUROPE la TMK ARTROM SA. Astfel, TMK Artrom, ce deține și Combinatul de la Reșița, și-a schimbat denumirea în Artrom Steel Tubes. Firma continuă să producă, cu ajutorul oțelului produs la Reșița, țevi destinate piețelor din Europa, SUA și Asia.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list