TOPUL celor mai bune specializări de liceu în Olt, după ultima medie de admitere

Deși elevii cu cele mai mari medii de admitere din județ au optat pentru specializarea matematică-informatică, științele naturii sunt în topul admiterii din acest an în Olt (calculat după ultima medie de admitere), cu precizarea că profilele vocaționale- pedagogic, arte, sportiv nu se regăsesc în rezultatele publicate de minister, deși cele bilingve da.

Admitere Olt: Elevii cu cele mai mari medii, admiși la mate-info M.Viteazul Caracal și Minulescu Slatina. Nota 1.00 admisă la Scornicești | Realitatea Oltului

Cea mai căutată specializare la admiterea la liceu din acest an în județul Olt este Științe ale naturii, Colegiul Național ,,Radu Greceanuˮ Slatina. Ultima media de admitere este 8.80. Aceasta este urmată tot de Științe ale naturii la CN ,,Ion Minulescuˮ Slatina, matematică-informatică (cu engleză intensiv) la Liceul Teoretic ,,Mihai Viteazulˮ Caracal, matematică-informatică la Minulescu și filologie M. Viteazul.

click pe foto pentru mărire!
click pe foto pentru mărire!

După ultimele medii de admitere, top 5 licee arată astfel: Greceanu Slatina, Minulescu Slatina, M.Viteazul Caracal, Titulescu Slatina și Asan Caracal.

97,8% dintre absolvenții de gimnaziu din acest an care au susținut Evaluarea Națională au fost repartizați la liceu în județul Olt.

Admitere: Locuri neocupate la 11 licee din Olt | Realitatea Oltului



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list