VIDEO/ Caracalean reținut după ce și-a agresat soția și fiica, a amenințat-o cu moartea pe consoartă, i-a furat pașaportul și a șantajat-o

Un bărbat din Caracal a ajuns în Arestul IPJ Olt, fiind acuzat de agresiune fizică, amenințări cu moartea, furt și șantaj. Victima este soția acestuia, cetățean marocan. Împotriva bărbatului a fost emis și un ordin de protecție provizoriu

O femeie cetățean marocan, căsătorită cu un caracalean, a cerut ajutorul poliției, acuzându-și soțul de mai multe fapte grave, ce l-au plasat pe acesta în arest. Astăzi, 31 iulie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, l-au reținut pe bărbat,  cercetat pentru violență în familie, amenințare, furt și șantaj. La locuința agresorului au fost efectuate și percheziții.

,,În fapt, la data de 22 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați de către o femeie, cetățean marocan, cu privire la faptul că soțul acesteia ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o cu moartea. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla la domiciliul său, ar fi amenințat-o cu moartea pe soția sa, în vârstă de 29 de ani, și ar fi agresat-o fizic, atât pe ea, cât și pe fiica lor. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și amenințare, iar împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile. Întrucât din probatoriul administrat s-a mai stabilit și faptul că bărbatul i-ar fi sustras soției sale pașaportul pentru a o determina pe aceasta să îi dea suma de 3.000 de euro, la data de 26 iulie a.c., polițiștii au dispus extinderea urmăririi penale și sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și șantaj. Pentru documentarea activității infracționale, la data de 31 iulie a.c., polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința acestuia,, arată IPJ Olt.

În urma probatoriului administrat sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele bărbatului a fost emisă astăzi o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list