Adrian Chesnoiu: La Congresul PSD de astăzi am votat o Echipă și un lider pentru toți românii!

Delegația social-democraților caracaleni la congresul PSD a fost condusă de deputatul Adrian Chesnoiu și primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea. Ambii au declarat că votul dat astăzi noii echipe PSD este unul extrem de important pentru viitorul aprtidului și al țării.

,,Am ales un candidat la Președinția României care ne-a demonstrat că poate să ne aducă liniște, stabilitate și echilibru. Am ales o echipa de conducere a Partidului Social-Democrat formată din oameni care au demonstrat că pot pune experiența și competența lor în slujba românilor!
Venim în fața românilor cu un candidat la Președinția țării pentru care interesul național este mai presus de orgolii politice, micisme și metehne balcanice care au adus neîncredere și nepăsare.
Mult succes candidatului nostru la Președinția României, Marcel Ciolacu, un președinte pentru toți românii și pentru România Dorită de noi toți!
Felicit actuala echipă din fruntea partidului care cu siguranță va asigura succesul PSD la alegerile care urmează!" a postat Adrian Chesnoiu pe pagina sa de socializare.
,,Am participat astăzi alături de colegii din delegația PSD Olt la Congresul Partidului Social-Democrat cu încrederea că venim în fața românilor cu o echipă și un candidat la prezidențiale care va face ca dorințele românilor de stabilitate, siguranță și bunăstare să devină realitate.
Sunt în această echipă pentru aceste valori și mă bucur că am văzut astăzi că avem șansa să alegem în această toamnă un președinte care să ne ofere aceste certitudini.
Noua echipă a partidului vine cu experiență și determinare alături de candidatul nostru la Președinție, Marcel Ciolacu, un om al echilibrului care a reușit prin atitudinea constructivă să ofere șansa multor membri de partid să se afirme și să se regăsească în valorile și politicile social-democrate.
Felicitări noii conduceri a PSD și mult succes candidatului nostru la Președinția României, Marcel Ciolacu, un președinte pentru toți românii și pentru România Dorită de noi toți!"a susținut edilul caracalean.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list