Angajări la Spitalul Slatina. Se caută: brancardier, îngrijitori, infirmieră, registrator și medic rezident

Cea mai mare unitate medicală cu paturi din județul Olt continuă seria angajărilor pentru completarea numărului de personal de care are nevoie, unele dintre posturi fiind pe perioadă determinată, până la revenirea titularilor. SJU Slatina a scos la concurs în această perioadă 8 posturi de: brancardier, îngrijitori, infirmieră, registrator medical și medic rezident

Spitalul Județean de Urgență Slatina organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante:

– 1 post temporar vacant de brancardier, nivel de studii G pe perioadă determinată până la revenirea titularului pe post la Unitatea de Primire Urgențe(UPU).

– 1 post temporar vacant de îngrijitoare, nivel de studii G pe perioadă determinată până la revenirea titularului pe post la Secția Obstetrică Ginecologie I, cu școală general și
Pentru ambele posturi, candidații trebuie să aibă școală generală și adeverință de înscriere/certificat de absolvire curs noțiuni fundamentale de igienă. Termenul limită de depunere a dosarelor este data de 22 august. Proba scrisă se va susține pe 29 august, iar interviul pe 4 septembrie, la sediul SJU Slatina, etaj II Chirurgie Generală.

– 1 post vacant de medic rezident an V, specialitatea ATI, nivel de studii S, pe perioada nedeterminată, la Secția A.T.I. din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina. Condiții: studii universitare de licență în domeniul sănătate, specializarea medicină; dovada cu anul de rezidențiat/ adeverință /carnet rezident în specialitatea postului. Termen limită de depunere a dosarelor 28 august. Proba scrisă se va susține pe 4 septembrie, proba clinică/practică pe 9 septembrie.

– 1 post temporar vacant de registrator medical, grad profesional principal, nivel de studii M, pe durată determinată, până la revenirea titularului pe post, cu normă întreagă, la Unitate de Primire Urgențe. Condiții: studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat; adeverință de înscriere/certificat de absolvire curs operator calculator; 4 ani vechime în specialitate. Termen limită de depunere a dosarelor 20 august. Proba scrisă se va susține pe 28 august, interviul pe 2 septembrie, în sala de ședințe din Ambulatoriul integrat spitalului.

 -1 post vacant de îngrijitor, nivel de studii G, cu normă întreagă pe perioadă nedeterminată, la Serviciul Județean de Medicină Legală. Condiții: școala generală; adeverință de înscriere/certificat de absolvire curs noțiuni fundamentale de igienă. Termen limită de depunere a dosarelor 26 august. Proba scrisă se va susține pe 4 septebrie, iar interviul pe 10 septembrie, la etajul II –Chirurgie generală.

– 1 post temporar vacant de infirmieră, nivel de studii G, pe durată determinată, până la revenirea titularului pe post, cu normă întreagă, la Unitate de Primire Urgențe. Condiții: școală generală; curs infirmieră; adeverință de înscriere/certificat de absolvire curs noțiuni fundamentale de igienă; 6 luni vechime în activitate. Termen limită de depunere a dosarelor 19 august. Proba scrisă se va susține pe 27 august, iar interviul pe 30 august, în sala de ședințe din Ambulatoriul integrat spitalului.

– 2 posturi vacante de îngrijitor, nivel de studii G, cu normă întreagă pe perioada nedeterminată, din care un post la Secția Nefrologie-Compartiment Dializă peritoneală și un post la Centrul de Hemodializă din cadrul SJU Slatina. Condiții: școala generală; adeverință de înscriere/certificat de absolvire curs noțiuni fundamentale de igienă. Termen limită de depunere a dosarelor 26 august. Proba scrisă se va susține pe 3 septembrie, iar interviul pe 9 septembrie, la etajul II –Chirurgie generală.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list