Atelier GRATUIT pentru copii de artă teatrală, la Biblioteca Județeană Olt

Copiii din Slatina, cu vârste între 10 și 12 ani, se pot înscrie începând de astăzi, la atelierul gratuit de artă teatrală care va fi organizat la Biblioteca Județeană Olt "Ion Minulescu".

Întrucât beneficiile jocului teatral sunt multiple, cele mai importante în dezvoltarea copiilor fiind combaterea timidității, dezvoltarea imaginației, dezvoltarea emoțională și în crearea unei identități, Biblioteca Județeană Olt a decis să includă printre activitățile sale dedicate copiilor și ateliere de artă teatrală. Acestea vor fi organizate gratuit cu scopul de a-i  învăța pe copii să evolueze cu ajutorul actoriei, să depășească tracul de a vorbi în public, să lucreze în echipă, să învingă frica de scenă, să obțină și să ofere empatie, precum și să lege prietenii de lungă durată.

,,Atelierul va fi coordonat și susținut de inimoasa și implicata colaboaratoare a bibliotecii, Ștefania Lîlă.  La acest atelier, Ștefania va avea ca invitați specialiști în domeniu.  Întâlnirile au o frecvență săptămânală, fiind organizate joia, între orele 16.00-17.30, locurile fiind limitate.  Prin urmare, grăbiți-vă! Numărătoarea inversă a început! Înscrierile încep pe 27 august și se încheie pe 6 septembrieˮ, anunță instituția de cultură.

Înscrierile se pot face la sediul bibliotecii sau prin telefon: 0744/501.453.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list